Obiteljski smještaj

Obiteljski smještaj

Ukoliko istinski želite doživjeti autentična i slikovita mala mjesta otoka Krka ili pak ona veća te prihvatiti životni stil domaćina, upoznati prirodne i kulturne vrijednosti, obiteljski smještaj je pravi odabir za vas.

Uz mnogobrojne smještajne kapacitete u hotelima i kampovima u koje se kontinuirano ulaže s ciljem poboljšanja kvalitete, otok Krk je prepoznat i kao dobar domaćin kroz posebnu ponudu obiteljskog smještaja.
Prijateljstva koje se tu sklapaju, vjernost gostiju koji se iznova vraćaju, nerijetko generacijama čine ovaj vid smještaja posebnim.

Tako je i nastao jedinstveni pojam turističke ponude pod nazivom „Kvarner Family“. Znak je to brendiranih apartmana, kuća za odmor i soba privatnih iznajmljivača provjerene turističke kvalitete i standarda koji iza dana u dan raste a prisutan je na području cjelokupnog Kvarnera.

Užurbani tempo života utjecao je na povratak starim početcima kada su prvi turisti bili dio svakodnevnice obitelji kod koje su odsjeli.
Stoga su danas sve češće traženi oblik smještaja kuće za odmor, najčešće pozicionirane u zaobalju ili seoskom okruženju, daleko od gradske vreve i buke.

Autentični doživljaj ruralnog i ekoturizma uz lokalni način života kroz priče starih ribara i organske proizvode ubrane vlastitom rukom u naizgled imaginarnom okruženju postaje stvarnost.
Ugodan smještaj upotpunjen dodatnim sadržajima proveden u tišini kroz koju se prožima cvrkut ptica ili pak šum valova omogućiti će vam istinski odmor za dušu i tijelo.

Nasuprot mirnom seoskom okruženju, stoje apartmanski i pansionski smještaj te mogućnost iznajmljivanja soba.

Više informacija o privatnom smještaju otoka Krka možete pronaći na web platformama lokalnih turističkih zajednica;
www.visit-omisalj-njivice.hr
www.visitmalinska.com
www.tz-krk.hr
www.tzpunat.hr
www.visitbaska.hr
www.vrbnik.hr
www.visitdobrinj.hr

Grad Krk

Grad Krk

Dobrinj

Dobrinj

Omišalj

Omišalj

Njivice

Njivice

Malinska

Malinska

Klimno

Klimno

Šilo

Šilo

Vrbnik

Vrbnik

Punat

Punat

Baška

Baška