Nova turistička karta otoka Krka

Novosti


Nova turistička karta otoka Krka

29.09.2021

29.9.2021.

www.krk.hr

 


NOVA TURISTIČKA KARTA OTOKA KRKA

 


 

U cilju intenziviranja promotivnih aktivnosti, a već u pripremi za sezonu 2022. godine, TZ otoka Krka kao dio svojih aktivnostiusmjerila jei u tiskanje promotivnih materijala.
Uz redizajnbrošureKrk Info, kojim su obuhvaćene sve relevantne otočneinformacije,početkom rujnastigla je i nova turistička karta otoka Krka kojasadržinajrelevantnije, jasneinformacije o destinacijama otoka Krka u skraćenoj verziji!

 

Karta otoka Krka,veličine B1, sadržajnoobuhvaća dvije strane:

- naslovnicusa kartomotoka,oznakama kulturno povijesnih spomenika iinfo centara, opće informacijete oglas za biciklističke i pješačke karte otoka Krka

- druga strana karte obuhvaćasve destinacije – općineotoka Krka:Omišalj, Malinska, Krk, Punat, Baška, Vrbnik i Dobrinj


Tekstovisupisaninahrvatskom,engleskom,njemačkomi talijanskom jeziku.
Oblikovanje i dizajn karte potpisuje Valter Stojšić.

 

Za svako mjesto tekstualnosu obuhvaćeni opisi, preporuke, znamenitosti, gastronomija, outdoor iopće informacije.Posebnosuizdvojenemanifestacije, kulturno povijesne znamenitosti i atrakcije.

Karta otoka Krka će se naći nasvim sajmovimana kojima ćeprisustvovati TZ otoka Krkau slijedećim razdobljima,amože se naći i uTIC-evima turističkih zajednica.
U nastojanju i prilagodbinovimrastućim trendovimadigitalizacije, a i u ciljuuvođenja ekološki prihvatljivih rješenja, u tijeku je i priprema karte i uonline verzijisa QR kodom (kao i ostalih promotivnih materijalas kojima raspolažeTZ otoka Krka)!