Pozivamo vas na konferenciju za lidere u turizmu - Best Stay Event

Novosti


Pozivamo vas na konferenciju za lidere u turizmu - Best Stay Event

20.09.2021

20.9.2021.

BEST STAY EVENT

7. - 8. listopada 2021.
KONFERENCIJA NA OTVORENOM ZA LIDERE U TURIZMU
LOKACIJA: AGROTURIZAM DVORI SV. JURJA, VRH, KRK


ZAŠTO BEST STAY?
Best Stay konferencija održava se prvi puta na otoku Krku. Riječima naših prijašnjih sudionika, Best Stay je najkonkretnija konferencija za hotelijerstvo i turizam, zbog programa koji se temelji na pričama hotelijera i ostalih profesionalaca u turizmu iz stvarnog svijeta, studijama slučajeva, dinamičnim panelima i praktičnim radionicama.
Best Stay je mjesto na kojem morate biti kako biste se upoznali s najnovijim trendovima u turizmu koji gledaju prema naprijed , a ovo je i prilika da u dobrom društvuproslavite kraj najizazovnije turističke sezone.

ŠTO JE U PLANU?
Dvodnevni program s najnovijim temama bitnim za turizam u godinama koje dolaze, kao što su:
  • KEYNOTE prezentacija:Kako podići granicu kvalitete i luksuza, kroz priču o Villi Nai 3.3
  • 3 različite kratke perspektive iz turizma:Kako smo mi “preživjeli” 2020. i 2021. godinu? Što spremamo za dalje? Kako definirati ciljeve za budućih nekoliko godina?
  • Studija slučaja:Maksimalizacija prihoda pomoću tehnologije i inovacije u revenue management-u
  • Prezentacija, uz raspravu s publikom:Pozicioniranje Hrvatske i regije na svjetskom turističkom tržištu do 2025. godine

PRAKTIČNE RADIONICE

RADIONICA A: Kako pridobiti nove individualne goste putem društvenih mreža i digitalnog marketinga (Voditelj: Petar Krvarić, direktor marketinga, Royal Hotels & Resorts, Hrvatska)
RADIONICA B: Kako planirati/reagirati/postupiti u "novom normalnom"? (Voditeljica: Stanka Karažija, direktorica hotela, LAZURE Hotel & Marina, Crna Gora)
RADIONICA C: Planiranje strategije ljudskih potencijala - Od razvoja do branding-a poslodavca i mogućnosti fleksibilne radne snage (Voditeljica: Antonija Šarić, voditeljica zapošljavanja i razvoja na destinaciji, Hoteli Dubrovačka rivijera, Hrvatska)
RADIONICA D: Praktični koraci do digitalne transformacije u turizmu (Voditelj: Robert Gobo, direktor digitalizacije, Valamar Riviera d.d., Hrvatska)

Uz dvodnevni program, u kotizaciju (1000kn za hotelijere, turističke zajednice i turističke agencije) je uključeno i sljedeće:

  • Pauze za networking i ručak oba dana
  • Popodnevne aktivnosti 7. listopada
  • Best Stay 2021 Party 7. listopada

Cijeli program možete pogledatiovdje.
Posjetite web stranicuwww.beststayevent.comza sve ostale relevantne informacije, uključujući praktične informacije te registraciju.

REGISTRIRAJ SE

BROJ SUDIONIKA JE OGRANIČEN – ZATO NE ODGAĐAJTE, PRIJAVITE SE ODMAH