Završeno emitiranje radijske emisije "Ljetni đir 2021."

Novosti


Završeno emitiranje radijske emisije "Ljetni đir 2021."

19.08.2021

Ljetni đir 2021.

Radijska emisija Ljetni đir, a koju su zajednički proveli Radio otok Krk, TZ otoka Krka i Novi list, završila je  emitiranjem iz restorana Portella u gradu Krku 18. kolovoza.

Rado slušana emisija Ljetni đir     krenula je nakon jednogodišnje stanke  07.srpnja iz Baške iz restorana Cicibela  i   program je emitiran  svake srijede do 18. kolovoza 2021. godine .  Kroz  sedam emisija u srpnju i kolovozu   posjećene   su  sve turističke zajednice u destinacijama otoka Krka, te je  u programima   sudjelovalo  više od 40-tak gostiju  gostiju,   od  direktora turističkih zajednica, načelnica i načelnika,  gospodarstvenika, kulturnjaka predstavnike sporta,  hotelijera,  kampova,  obiteljskog smještaja , ugostitelja i dr.   U svakoj emisiji posebno su predstavljeni ugostiteljski objekti koji su  u vrijeme održavanja emisije bili naši dragi  domaćini.

Ugodno druženje  sa gostima iskoristili smo kako bi predstavili  destinacije otoka Krka, ponudu i sadržaje  koju  su   turistički  djelatnici pripremili  za  turističku  sezonu.

Emisija  je  emitirana  svake srijede od  11,00-15,00 sati, sa javljanjem uživo,  a  emisiju je vodo Neno Gržetić  sa radija OK.     U suradnji sa Novim listom, svake srijede je u otočnom prilogu  objavljivana i fotografija  s nekim detaljem iz destinacije iz koje je tjedan prije bila  emitirana  emisija,  a koje je poslužilo kao nagradno pitanje  najsretnijim slušateljima

U emisiju  su sudjelovale  Turističke  zajednice Općine Baška , Punat, Malinska -  Dubašnica, Dobrinj, Vrbnik, Omišalj, te Grada Krka ,  a ugošćeno je   40-tak -tak gostiju,  te  su     podijeljene  vrijednim i strpljivim  slušateljima  bogate i vrijedne nagrade

Emitiranja su  bila redom:

R br.

DATUM

DESTINACIJA

1.

07.07.

BAŠKA , RESTORAN „CICIBELA“

2.

14.07.

PUNAT , KONOBA SIDRO

3.

21.07.

MALINSKA-DUBAŠNICA , RESTORAN „MULINO“

4.

28.07.

VRBNIK , KONOBA LUCE

5.

04.08.

ŠILO, RESTORAN MELIORES

6.

11.08.

NJIVICE, AMINESS HOTELI I KAMPOVI, KONOBA BUKALETA

7.

18.08.

KRK , RESTORAN PORTELLA

 

Koristimo priliku da se na kraju  zahvalimo  svim turističkim zajednicama otoka Krka, svim ugostiteljima koji su nas lijepo ugostili i bili naši dragi domaćini, kao i gostima koji su  sudjelovali u emisiji  i koji su  za brojne slušatelje  i podijelili vrlo vrijedne nagrade .

Vidimo se i dogodine u novom Ljetnom điru !

Pogledajte fotografije "Ljetnog đira 2021."

Krk, 19.8.2021.

M.Š.