Turistička zajednica otoka Krka - Smještaj - Kampovi - Krk

Grad Krk - Kampovi

Krk

Camping Bor ***

Kamp Bor smješten nedaleko od središta grada Krka i samo nekoliko minuta hoda udaljen od plaže. Okružen starim suhozidom, prožet mirisima eteričnog bilja daje dojam prave otočke atmosfere.

Camping Krk ****

Najnoviji obiteljski eko kamp u Hrvatskoj, smješten na predivnom otoku Krku, nastao je zahvaljujući opsežnoj obnovi i dodavanju uzbudljivih novih sadržaja bivšem naturističkom kampu Politin. Očekuje Vas kvaliteta s 4 zvjezdice u okruženju bez premca, odakle se kratkom šetnjom stiže do povijesnog centra Krka.

Camping Ježevac ****

Kamp Ježevac smješten je na samoj obali mora. Svega nekoliko minuta lagane šetnje i naći ćete se u središtu grada Krka. Jedinstveni spoj prirode i urbane sredine pruža primjeren smještaj onome tko, osim u prirodi, voli uživati i u kulturnoj baštini jednog mjesta.

Marta (Skrpčić) *

Mini kamp Marta smješten je na zapadnom djelu otoka Krka, udaljen 1.4km od
prekrasne šljunčane plaže, popraćene sa svim sadržajima i s besplatnim
parkiralištem.
Kamp je prožet mirnom obiteljskom atmosferom, okružen bujnom vinovom lozom i slatkim smokvama.

Kamp odmorište "KRK"

Kamp odmorište „Krk“ nalazi se u samom gradu Krku, samo 2 km udaljen od mora, te u blizini ostalih turističkih sadržaja u gradu Krku. Novoizgrađeno kamp odmorište raspolaže sa 16 komfornih parcela za smještaj kampera s priključkom na vodu i električnu energiju, satelitskom antenom te kamper servisom. U sklopu recepcije, nalaze se dvije grijane obiteljske kupaonice, prostor za druženje te roštilj. WIFI je dostupan u cijelom objektu. Objekt turistima pruža mogućnost smještaja kroz čitavu godinu, a to je ujedno i prvi takav objekt na otoku Krku.

Eko kamp Mali Raj

Kamp u obiteljsko poljoprivrednom gospodarstvu (kategorija 4 sunca) Kamp u masliniku se nalazi na zapadnoj obali otoka Krka. Okružen je maslinama, šumom i morem. Mirno mjesto uz zvukove valova jamči mir i odmor. Također za one koji vole aktivniji odmor mjesto pruža puno mogućnosti od bicikliranja do jedrenja i pecanja.
Kamp ima 10 parcela te su sve opremljene vodom i strujom. Naravno, tu su i kupaonice koje jamče privatnost te praonici za rublje i sudje.
Tu je i kutak za najmlađe s trampolinom i toboganom kao i skupni prostor za roštiljanje. Wifi je uključen u cijenu. Plaža se nalazi 300 metara od kampa.
2924°C - 29°C

Grad Krk

Grad Krk

Dobrinj

Dobrinj

Omišalj

Omišalj

Njivice

Njivice

Malinska

Malinska

Klimno

Klimno

Šilo

Šilo

Vrbnik

Vrbnik

Punat

Punat

Baška

Baška