Turistička zajednica otoka Krka - Smještaj - Kampovi - Krk

Grad Krk - Kampovi

Krk

Camping Bor ***

Kamp Bor smješten nedaleko od središta grada Krka i samo nekoliko minuta hoda udaljen od plaže. Okružen starim suhozidom, prožet mirisima eteričnog bilja daje dojam prave otočke atmosfere.

Krk Premium Camping Resort *****

Najnoviji obiteljski eko kamp u Hrvatskoj, smješten na predivnom otoku Krku, nastao je zahvaljujući opsežnoj obnovi i dodavanju uzbudljivih novih sadržaja bivšem naturističkom kampu Politin. Očekuje Vas kvaliteta s 4 zvjezdice u okruženju bez premca, odakle se kratkom šetnjom stiže do povijesnog centra Krka.

Ježevac Premium Camping Resort ****

Kamp Ježevac smješten je na samoj obali mora. Svega nekoliko minuta lagane šetnje i naći ćete se u središtu grada Krka. Jedinstveni spoj prirode i urbane sredine pruža primjeren smještaj onome tko, osim u prirodi, voli uživati i u kulturnoj baštini jednog mjesta.

Marta (Skrpčić) ****

Mini kamp Marta smješten je na zapadnom djelu otoka Krka, udaljen 1.4km od
prekrasne šljunčane plaže, popraćene sa svim sadržajima i s besplatnim
parkiralištem.
Kamp je prožet mirnom obiteljskom atmosferom, okružen bujnom vinovom lozom i slatkim smokvama.

Kamp odmorište "KRK"

Kamp odmorište „Krk“ nalazi se u samom gradu Krku, samo 2 km udaljen od mora, te u blizini ostalih turističkih sadržaja u gradu Krku. Novoizgrađeno kamp odmorište raspolaže sa 16 komfornih parcela za smještaj kampera s priključkom na vodu i električnu energiju, satelitskom antenom te kamper servisom. U sklopu recepcije, nalaze se dvije grijane obiteljske kupaonice, prostor za druženje te roštilj. WIFI je dostupan u cijelom objektu. Objekt turistima pruža mogućnost smještaja kroz čitavu godinu, a to je ujedno i prvi takav objekt na otoku Krku.

Eko kamp Mali Raj

Kamp u obiteljsko poljoprivrednom gospodarstvu (kategorija 3 sunca) Kamp u masliniku se nalazi na zapadnoj obali otoka Krka. Okružen je maslinama, šumom i morem. Mirno mjesto uz zvukove valova jamči mir i odmor. Također za one koji vole aktivniji odmor mjesto pruža puno mogućnosti od bicikliranja do jedrenja i pecanja.
Kamp ima 20 parcela te su sve opremljene vodom i strujom. Naravno, tu su i kupaonice koje jamče privatnost te praonici za rublje i suđe kao i skupni prostor za roštiljanje.
Wifi je uključen u cijenu. Plaža se nalazi 300 metara od kampa.

Grad Krk

Grad Krk

Dobrinj

Dobrinj

Omišalj

Omišalj

Njivice

Njivice

Malinska

Malinska

Klimno

Klimno

Šilo

Šilo

Vrbnik

Vrbnik

Punat

Punat

Baška

Baška

Obiteljski smještaj

na otoku Krku

Pronađite smještaj za vaš savršen odmor!

TRAŽI