Turistička zajednica otoka Krka - Smještaj - Hoteli - Vrbnik

Vrbnik - Hoteli

Vrbnik

Argentum ***

Ovaj mali, šarmantni hotel smješten je u drevnom gradiću Vrbniku, neposredno iznad šljunčane plaže, s pogledom na Kvarner koji ostavlja bez daha. Hotel pruža ugodan boravak u deset prostranih i klimatiziranih soba od proljeća do kasne jeseni. Sve sobe imaju vlastitu kupaonicu, telefon, TV prijamnik i besplatni wireless internet. Veći dio soba ima balkon s pogledom na more a gostima je na raspolaganju i mala hotelska biblioteka kao i sunčalište na kojemu se, skriveni od pogleda, možete opuštati i uživati u trenucima mira. Privatni parking hotela još je jedan od razloga koji će boravak učiniti opuštenim i ugodnim.Bogatu gastronomsku ponudu i čuvenu vrbničku Žlahtinu možete kušati u novootvorenom a la carte restaurantu Dume s prekrasnomterasom s pogledom na more. Legendu o djevojci Dume, po kojoj je restoran dobio ime, možete pročitati u jelovniku a šetnja hotelom kroz fotografije će vam ispričati tek djelić ljepote i bogate povijesti Vrbnika, gradića davno opjevanog stihom.

HOTEL - VINOTEL GOSPOJA ****

Izgradnjom Vinotela Gospoja, obitelj Toljanić napravila je veliki iskorak u vremenu spojivši naizgled nespojivo, tradiciju utkanu u generacije te modernu građevinu koja dolazi iz budućnosti. Vinotel ponosno gleda na more i hridi koje se iz mora izdižu čineći Vrbnik upravo onim što jest – posebno mjesto, puno emocija, povijesti, vjere i ljubavi.

Nov i moderan Vinotel Gospoja kao da tamo pripada oduvijek, zove i nudi sve čari koje možete poželjeti za odmor duše i tijela.

Moderno uređene sobe pozdravljaju vas imenima hrvatskih autohtonih sorti vina, obiteljske sobe i apartmani, unutarnji bazen, saune i wellness te bogat meni à la carte restorana samo su dio priče koju možete doživjeti zajedno s ljubaznim i predanim osobljem hotela.

Vrbnik je pravi izbor za sve pustolove koji ne žele masovni turizam, već su u potrazi za izvornim mediteranskim ugođajem koji ih očekuje u obiteljskom okruženju Vinotela Gospoja.

Opojnost žlahtine Toljanić iz PZ Gospoja i ugostiteljsko turistički objekti Hotel Vinotel Gospoja, Konoba Žlahtina, Kušaonica i Pizzeria Gospoja, čine jedinstvenu ponudu i pozivnicu u „Vrbnik nad morem“.

Tko jednom upozna Vrbnik, uvijek se iznova u njega vraća...

 
WELLNESS & SPA 

E-mail: spa@gospoja.hr  
Tel: 00385 (0) 51 669 352

Grad Krk

Grad Krk

Dobrinj

Dobrinj

Omišalj

Omišalj

Njivice

Njivice

Malinska

Malinska

Klimno

Klimno

Šilo

Šilo

Vrbnik

Vrbnik

Punat

Punat

Baška

Baška