Turistička zajednica otoka Krka - Smještaj - Hoteli - Vrbnik

Vrbnik - Hoteli

Vrbnik

Argentum ***

Ovaj mali, šarmantni hotel smješten je u drevnom gradiću Vrbniku, neposredno iznad šljunčane plaže, s pogledom na Kvarner koji ostavlja bez daha. Hotel pruža ugodan boravak u deset prostranih i klimatiziranih soba od proljeća do kasne jeseni. Sve sobe imaju vlastitu kupaonicu, telefon, TV prijamnik i besplatni wireless internet. Veći dio soba ima balkon s pogledom na more a gostima je na raspolaganju i mala hotelska biblioteka kao i sunčalište na kojemu se, skriveni od pogleda, možete opuštati i uživati u trenucima mira. Privatni parking hotela još je jedan od razloga koji će boravak učiniti opuštenim i ugodnim.Bogatu gastronomsku ponudu i čuvenu vrbničku Žlahtinu možete kušati u novootvorenom a la carte restaurantu Dume s prekrasnomterasom s pogledom na more. Legendu o djevojci Dume, po kojoj je restoran dobio ime, možete pročitati u jelovniku a šetnja hotelom kroz fotografije će vam ispričati tek djelić ljepote i bogate povijesti Vrbnika, gradića davno opjevanog stihom.

HOTEL - VINOTEL GOSPOJA ****

Izgradnjom Vinotela Gospoja, obitelj Toljanić napravila je veliki iskorak u vremenu spojivši naizgled nespojivo, tradiciju utkanu u generacije te modernu građevinu koja dolazi iz budućnosti. Vinotel ponosno gleda na more i hridi koje se iz mora izdižu čineći Vrbnik upravo onim što jest – posebno mjesto, puno emocija, povijesti, vjere i ljubavi.

Nov i moderan Vinotel Gospoja kao da tamo pripada oduvijek, zove i nudi sve čari koje možete poželjeti za odmor duše i tijela.

Moderno uređene sobe pozdravljaju vas imenima hrvatskih autohtonih sorti vina, obiteljske sobe i apartmani, unutarnji bazen, saune i wellness te bogat meni à la carte restorana samo su dio priče koju možete doživjeti zajedno s ljubaznim i predanim osobljem hotela.

Vrbnik je pravi izbor za sve pustolove koji ne žele masovni turizam, već su u potrazi za izvornim mediteranskim ugođajem koji ih očekuje u obiteljskom okruženju Vinotela Gospoja.

Opojnost žlahtine Toljanić iz PZ Gospoja i ugostiteljsko turistički objekti Hotel Vinotel Gospoja, Konoba Žlahtina, Kušaonica i Pizzeria Gospoja, čine jedinstvenu ponudu i pozivnicu u „Vrbnik nad morem“.

Tko jednom upozna Vrbnik, uvijek se iznova u njega vraća...

 
WELLNESS & SPA 

E-mail: spa@gospoja.hr  
Tel: 00385 (0) 51 669 352

Grad Krk

Grad Krk

Dobrinj

Dobrinj

Omišalj

Omišalj

Njivice

Njivice

Malinska

Malinska

Klimno

Klimno

Šilo

Šilo

Vrbnik

Vrbnik

Punat

Punat

Baška

Baška

Obiteljski smještaj

na otoku Krku

Pronađite smještaj za vaš savršen odmor!

TRAŽI