Turistička zajednica otoka Krka - Smještaj - Hoteli - Malinska

Malinska - Hoteli

Malinska

Adria ***

Mali, obiteljski hotel Adria smješten je u središtu Malinske, usred slikovite lučice s prekrasnim šetalištem i jedinstvenim pogledom na mjesto i uvalu Malinske, te na susjedni otok Cres. Hotel Adria i Malinska pravo su mjesto za miran obiteljski odmor u ugodnom ambijentu blage mediteranske klime, sunca i čistog mora.

Malin ****

Hotel Malin, smješten u zelenoj oazi mjesta Malinske, poznate po blagoj mediteranskoj klimi, tik uz more, spojio je u svom profinjenom ambijentu i ugostiteljskoj ponudi suvremenost današnjice s bogatim nasljeđem otočne kulture i tradicije u turizmu. Otvoren cijele godine.

Vila Rova ****

Hladovina maslina, miris mora i šum morskih valova, te intimna i spokojna atmosfera osnovne su kvalitete hotela Vila Rova. Zahvaljujući privatnom sunčalištu u hladovini plemenitih maslina, na samo korak od mora, ovaj hotel idealan je za opuštanje, odmor i intimni ugođaj. Za potpuni doživljaj tu je i Spa & Wellness centar, vanjski bazen hotela s grijanom vodom i Jacuzzi, koji nakon aktivnog dana jamče ugodno opuštanje za tijelo i dušu. Gastronomska ponuda hotela posebni naglasak stavlja na mediteransku i lokalnu kuhinju.
Provjerite i sami zašto nam se već godinama gosti iznova vraćaju!

"Pinia" Porat ****

Obiteljski hotel Pinia smješten je u mjestu Porat, 3 km od centra Malinske, na samoj plaži, s vlastitim sunčalištem. Pravo je mjesto za one koji traže miran i vrhunski smještaj uz ukusnu i raznovrsnu kuhinju.

Blue Waves Resort ****

Blue Waves Resort se nalazi na otoku Krku, uz samu plažu s kristalno čistim morem. S centrom Malinske, obližnjim malim ribarskim i turističkim mjestom, povezan je 2 km dugom obalnom šetnicom. Pažljivim odabirom prirodnih boja, materijala i modernim dizajnom, ovaj resort se savršeno uklopio u primorski krajolik. 97 soba raspoređeno je u tri odvojena objekta, od kojih niti jedan nije viši od tri kata. I u sobama prevladavaju smeđi tonovi, a opremljene su prema standardima hotela s četiri zvjezdice. Sve sobe raspolažu s klima uređajem, LCD TV-om, minibarom, sefom, kupaonicom s kadom ili tušem, sušilom za kosu, telefonom. Ponuda restorana i barova je vrlo široka, a pozicija uz samo more. Gosti imaju mogućnost biranja između buffet restorana i tematskog restorana. Oba restorana nude svakodnevno specijalitete hrvatske i internacionalne kuhinje. Na samoj plaži se nalazi Beach bar, a uz jedan od bazena na otvorenom i Pool bar. Kraj recepcije se nalazi i Lobby bar s malom terasom. Resort ima i vlastito parkiralište, kao i podzemnu garažu s 25 mjesta za automobile, a otvoren je od ožujka do listopada.

VILLA MARGARET

Villa Margaret je obiteljski hotel smješten na zapadnoj obali otoka Krka u mjestu Porat, udaljen svega 3 km od centra Malinske. Preuređen hotel svoja vrata otvorio je početkom lipnja 2015. godine. Glavna zgrada raspolaže sa 21 moderno opremljenih, komfornih i klimatiziranih soba, 2 suita i 1 apartmanom, dok se u depadansi nalaze 4 sobe te 1 apartman uz wellness usluge. Budući da je hotel smješten u neposrednoj blizini mora, gostima je na raspolaganju vlastita privatna plaža. Villa Margaret svojim individualnim pristupom prema svakom gostu, nudi sve pogodnosti za pravi i nezaboravni odmor.

MARE & MONS DELUXE

Mare&Mons Deluxe prvi je integralni hotel na Kvarneru smješten u zelenoj uvali Rova, u neposrednoj blizini Malinske. Okružen borovom šumom, u tihoj oazi mira s kristalno čistim morem idealno je mjesto za bijeg od užurbane svakodnevnice. Hotel raspolaže sa 19 vrhunski opremljenih apartmana uz personaliziranu uslugu i prijateljski pristup prema svakom gostu. Uz hotel se nalazi prelijepa privatna plaža, te romantična šetnica koja vodi do centra Malinske.
2521°C - 25°C

Grad Krk

Grad Krk

Dobrinj

Dobrinj

Omišalj

Omišalj

Njivice

Njivice

Malinska

Malinska

Klimno

Klimno

Šilo

Šilo

Vrbnik

Vrbnik

Punat

Punat

Baška

Baška