Turistička zajednica otoka Krka - Smještaj - Hoteli - Krk

Grad Krk - Hoteli

Krk

Dražica Dep. Lovorka & Tamaris ***

Hotelska kuća HOTELI KRK raspolaže s oko 600 ležaja raspoređenih u četiri smještajna objekta. To su tri smještajna objekta: hotel Dražica, depandansa Villa Lovorka i depandansa Tamaris koje zajedno čine hotelsko naselje Dražica. Četvrti, novouređeni objekt, hotel Marina djeluje kao zasebni objekt. Hotelsko naselje Dražica smješteno je uz samo more, okruženo borovima i lovorima, 500 metara od središta grada Krka. Otvoreno je od ožujka do studenog. Naselje raspolaže vlastitim parkiralištem, izvrsnim ugostiteljskim sadržajima, bazenima te fitnesom koji je besplatan za goste hotela. Masaže kao i ostali sportski sadržaji, tenis igrališta sa školom tenisa, mini golf, stolni tenis, igralište za badminton/odbojku također su na raspolaganju. Animacija za djecu i odrasle organizira se tijekom ljetnih mjeseci.

Valamar Koralj Romantic Hotel ***

Hotel Valamar Koralj - Romantic hotel smješten je iznad prekrasne uvale s pješčanim dnom, samo 10 minuta hoda od stare jezgre srednjevjekovnog grada Krka. Okružen mirisnom borovom šumom i mediteranskim raslinjem, idealan je izbor za opuštajući odmor u romantičnom okruženju, ali i za poslovne sastanke, seminare i kongrese.

Marina ****

Spomenuti hotel Marina raspolaže s 10 smještajnih jedinica, nalazi se na samoj rivi u središtu grada Krka. Sve smještajne jedinice su opremljene: klimatizacijom (hlađenje/grijanje), telefonom s direktnom linijom, SAT LCD televizorom, sefom, mini barom, internetskim priključkom te u kupaonici sušilom za kosu.

Bor ***

Mali, obiteljski hotel, potpuno obnovljen 2002. godine, smješten uz samo more, u gustoj borovoj šumi, promenadom povezan s 800 metara udaljenim središtem grada Krka. Ugodno i mirno okruženje za obiteljski odmor. Hotel je otvoren od Uskrsa do sredine listopada.

"Boutique hotel Placa" - Heritage hotel ****

"Boutique Hotel Placa" Krk nalazi se u samom centru staroga grada Krka, samo 20 metara od glavnoga trga i 250 metara od plaže. Moderno uređen interijer lijepo pristaje staroj kamenoj kući i eksterijeru. Očuvan mozaik iz rimskoga doba podsjeća kako se nekad na istome mjestu nalazila rimska kupelj. Uređen hotel sa pet udobnih soba (svaka posebno uređena, autohtonog izgleda), doručak po izboru, ljubazno i predano osoblje omogućit će da vam boravak bude ugodan, a ugođaj izniman.
2521°C - 25°C

Grad Krk

Grad Krk

Dobrinj

Dobrinj

Omišalj

Omišalj

Njivice

Njivice

Malinska

Malinska

Klimno

Klimno

Šilo

Šilo

Vrbnik

Vrbnik

Punat

Punat

Baška

Baška