Smještaj

Smještaj

Odaberete li za svoj odmor ili poslovni susret neki od velikih, srednjih ili pak malih obiteljskih hotela na našem otoku, osjetit ćete tradicionalnu gostoljubivost vaših domaćina i svih otočana.

Hoteli, smješteni u neposrednoj blizini prekrasnih plaža, osim osnovne ponude, usluge smještaja i prehrane, nude i dodatne sadržaje kao što su zabava, sport, izelti brodom, wellness.

Kampovi otoka Krka smješteni su na najljepšim otočnim lokacijama, uz samo more, s jedinstvenim vidikovcima i u iznimnom prirodnom ambijentu. Kvaliteta kamping sadržaja, uređeni sanitarni čvorovi, dobra opskrba, dostupnost i gostoprimstvo, njihove su glavne odlike.

Osim hotela i kampova u ponudu je dakako uključen i privatni smještaj, obiteljske kuće s kvalitetnim apartmanima i sobama, od kojih se neke nerijetko nalaze u blizini uređenih ili divljih plaža.
Uz pomoć mnogobrojnih turističkih agencija, koje se nalaze u gotovo svakom manjem i većem mjestu na otoku, možete na idealnim lokacijama pronaći apartman ili sobu za vašu obitelj ili prijatelje.   

2521°C - 25°C

Grad Krk

Grad Krk

Dobrinj

Dobrinj

Omišalj

Omišalj

Njivice

Njivice

Malinska

Malinska

Klimno

Klimno

Šilo

Šilo

Vrbnik

Vrbnik

Punat

Punat

Baška

Baška