Poziv za uključenje u incijativu HTZ-a pod nazivom #EnjoyTheViewFromCroatia

Novosti


Poziv za uključenje u incijativu HTZ-a pod nazivom #EnjoyTheViewFromCroatia

26.01.2021

Hrvatska turistička zajednica je ponovo pokrenula inicijativu #EnjoyTheViewFromCroatia https://croatia.hr/hr-HR/informacije-o-putovanju/enjoy-the-view-from-croatia kojom se pozivaju domaći i strani turist da upoznaju ljepote Hrvatske putem fotografija i video zapisa na društvenim mrežama HTZ-a te pronađu inspiraciju za buduća, nadamo se i skora, putovanja u 2021. godini te kreiraju svoj #CroatiaWishList2021.


Kao i prema dosadašnjoj praksi te imajući na umu da svaki dionik turizma u Hrvatskoj može sudjelovati svojim vrijednim doprinosom na način da pošalje fotografiju ili kratki video za koje smatra da će najbolje prenijeti atmosferu svoje destinacije, podsjećamo na načine sudjelovanja:
• slanjem pogleda na e-mail adresu: enjoytheview@htz.hr ili putem Instagram profil platforme @enjoytheview_fromcroatia
• podijelivši na vlastitom Facebook, Instagram i Twitter profilu pogled (fotografiju ili videozapis) uz hashtag #EnjoyTheViewFromCroatia

Ako iza spomenute fotografije stoji neka zanimljiva priča koju biste rado podijelili, kratak opis je više nego dobrodošao. Prilikom dostave fotografija potrebno je naznačiti i ime autora tj. vlasnika fotografije.