Obavijest o obustavljanju predsezonskih aktivnosti

Novosti


Obavijest o obustavljanju predsezonskih aktivnosti

16.03.2020

                                      

 

 

Turistička zajednica otoka Krka

 

Trg svetog Kvirina 1, 51500 Krk

 

Tel: 051 221 359, Fax: 051 222 336

 

tz-otoka-krka@ri.t-com.hr, www.krk.hr

 

Krk, 16.03.2020.

 

Br:02/24-20

 

Turističke agencije , hotelijeri, iznajmljivači,     turističke zajednice, mediji, ostali

 

 

Poštovani

 

Prateći novonastalu situaciju vezanu uz proglašenu pandemiju a koju nismo mogli predvidjeti , te smo se preko noći našli u situaciji da moramo mijenjati svoje navike, način rada , poslovanje.

 

Kako se situacija doslovno mijenja iz sata u sat ,a prateći i upute Hrvatskog civilnog stožera , turističke zajednice okupljene u TZ otoka Krka obustavile su sve svoje predsezonske aktivnosti a koje su u suradnji sa vama i bile pripremljene u cilju obogaćivanja turističke predsezonske ponude.

 

U ovim trenucima okrenuti smo očuvanju zdravlja i prioritetima da se zaustavi pandemija . Želimo usmjeriti svoje snage , istaknuti zajedništvo koje moramo održati za razdoblje koje je ispred nas i koje počinje kada se pandemija zaustavi .

 

Želimo vjerovati i nadati se da je ova situacija privremena i da će se ubrzo sve nastaviti , a tada moramo biti zajedno spremni nastaviti tamo gdje smo danas stali , kako bi povratili povjerenje naših vjernih i budućih gostiju i posjetitelja da smo sigurna i kvalitetna destinacija

 

Turističke zajednice posluju u preporučenim uvjetima u radu sa strankama, a na raspolaganju smo za sva pitanja preko e maila i telefonom.

 

Sada je najvažnije očuvati svoje zdravlje kako bi okolina u kojoj djelujemo bila očuvana

 

S poštovanjem

 

TZ otoka Krka

 

Mr.sc. Majda Šale