Poziv za 4. regionalni Forum obiteljskog smještaja PGŽ

Novosti


Poziv za 4. regionalni Forum obiteljskog smještaja PGŽ

03.05.2019

HGK-Županijska komora Rijeka u suradnji s Turističkom zajednicom Kvarnera i Fakultetom za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, organizira

           

 

4. Regionalni Forum obiteljskog smještaja Primorsko-goranske županije

koji će se održati u subotu, 11. svibnja 2019. u 10:00h

na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, u dvorani III.

 

 

Forum je edukativnog karaktera i namijenjen je pružateljima ugostiteljskih usluga u domaćinstvu - članicama Sekcije obiteljskog smještaja HGK ŽK Rijeka.

 

Pozivamo Vas da nam se pridružite u radu Foruma koji predstavlja izvrsnu priliku za informiranje o novostima u zakonodavstvu, tržišnim trendovima, marketinškim alatima, ali i za razmjenu iskustava i dobrih praksi njegovih sudionika. Zbog ograničenog broja mjesta u dvorani i velikog interesa dionika iz domene obiteljskog smještaja sudjelovanje na događanju bit će moguće isključivo uz prethodnu registraciju putem slijedeće POVEZNICE. Prijave će se prihvaćati redoslijedom njihovog zaprimanja, do popunjavanja raspoloživog kapaciteta dvorane.

 

Program događanja dostavljamo u privitku, a za sve dodatne informacije slobodni ste obratiti se gđi Blanki Kalokira, organizatoru Foruma i koordinatoru u HGK ŽK Rijeka (T 209-169, E bkalokira@hgk.hr).