Novi portal "Weddings Island Krk"

Novosti


Novi portal "Weddings Island Krk"

08.11.2018
Nedavno je izrađen novi portal „Weddings Island Krk“ kojeg možete pogledati na linku www.island-krk-wedding.com i pripadajuću Facebook stranicu www.facebook.com/weddingsislandkrk.

Portal će ubrzo biti dostupan i na hrvatskom i njemačkom jeziku na linkovima www.vjencanja-otok-krk.com i www.hochzeiten-insel-krk.com.

 

Cilj portala je da se strance i domaće motivira te da im se olakša organizacija vjenčanja na otoku Krku. Trenutno se na Krku godišnje organizira na desetke „stranih“ vjenčanja.

Mladenci uglavnom dolaze iz zemalja koje su nam tradicionalno naklonjeni kad su u pitanju ljetovanja pa tako slovenci, austrijanci, nijemci, talijani, mađari i englezi najviše koriste mogućnost organizacije vjenčanja.

Svi se susreću s istim problemima – ne uspijevaju pronaći sve usluge na jednom mjestu.

Portal će omogućiti svim zainteresiranim mladencima da pronađu sve usluge koje su im potrebne za uspješno organiziranje vjenčanja i to direktno s davateljima usluga.

Na web stranicama www.weddings-island-krk.com postavljen je inicijalni sadržaj koji se trenutno nadopunjuje s novim informacijama i davateljima usluga.