Poziv na prosvjed protiv LNG terminala

Novosti


Poziv na prosvjed protiv LNG terminala

21.02.2018

PROTIV LNG-a

PREDMET: Poziv na prosvjed protiv izgradnje plutajućeg LNG terminala u Omišlju, na otoku Krku - dostavlja se

Poštovani,

pozivam Vas na prosvjed protiv izgradnje plutajućeg LNG terminala u Omišlju, što će se održati u Rijeci, na Korzu (Trg 128. brigade Hrvatske vojske), dana 3. ožujka 2018.g., s početkom u 12,00 sati.

Općina Omišalj će, uz potporu ostalih JLS otoka Krka i grada Rijeke od 5. do 18. ožujka 2018. godine organizirati potpisivanje peticije protiv izgradnje plutajućeg LNG terminala. Organizirat ćemo i potpisivanje "on-line" peticije o kojoj ćemo Vas pravodobno obavijestiti kako biste istu mogli oglasiti na svojim web stranicama

Nastavno na sve navedeno molim Vas da u okviru svoje nadležnosti doprinesete informiranju turističkih subjekata u našoj županiji, ali i svih građana o prosvjedu i peticiji.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti višoj stručnoj suradnici u Upravnom odjelu Općine Omišalj Jeleni Bigović na tel: 661-983 ili pročelnici Upravnog odjela Maji Mahulja na tel: 661-970 ili putem e-maila na opcina@omisalj.hr.

Ponosna što kontinuirano dokazujemo da smo mi u Primorsko-goranskoj županiji bolja Hrvatska unaprijed se zahvaljujem na Vašoj podršci i pomoć,i te se nadam da ćemo zajedništvom i razumom obraniti interese otoka Krka, Primorsko-goranske županije i Republike Hrvatske.

S poštovanjem,

Općinska načelnica mr.sc.Mirela Ahmetović