Otvorena prijava za ugostitelje u program KRK FOOD FEST

Novosti


Otvorena prijava za ugostitelje u program KRK FOOD FEST

01.02.2018





Krk , 01.02.2018.



Br: 02/20-18

Poštovani,

Zahvaljujući zajedničkoj inicijativi TZ otoka Krka i svih turističkih zajednica, kreiran je i financiran zajednički program

KRK FOOD FEST kao krovni brend pod kojim su turističke zajednice predstavile autentično iskustvo gastronomske ponude otoka Krka

S programom se započelo pred nekoliko godina i zahvaljujući i vama ugostiteljima kao važnim nositeljima programa uspjeli smo KRK FOOD FESTodržati i unaprijediti.

U 2017. godini bilo je prijavljeno tridesetak ugostitelja , a ove godine očekujemo i veći broj učesnika što nas veseli

U 2018. godini nastavljamo s organizacijom te predstavljamo programe

Tijekom travnja i svibnja održati će se „Krk Food Fest„, Okusi tradiciju sa dogovorenim temama

1.“Dani šurlica i šparoga“ od 30.03.-29.04.2018.

2.“Dani janjetine i sira“ od 04.05.-27.05.2018.

A od ove godine gastro programi odvijati će se i u pod sezoni i to :

3. 31.08.-07.10.2018. kako bi promovirali autohtone proizvode otoka Krka (naknadno će se definirati naslov) smokve, pršut, masline, vino, lignje i dr
.

Marketing i promociju osigurati će turističke zajednice i iste obuhvaćaju niz aktivnosti KREATIVU; izradu osnovnog vizualnog koncepta, PRODUKCIJU; pripremu i tisak plakata i letaka te PROMOCIJU i OGLAŠAVANJE na relevantnim platformama tiskanih, audio vizualnih i elektronskih medija.

Želja nam je da u komunikaciji s korisnicima vaših usluga postignemo što bolje rezultate te da kulturu stola otoka Krka promičemo i kroz pisane tekstove u gastronomskim rubrikama Novog lista te ostalih časopisa riječkog prstena. Stoga smo na dosadašnjim susretima zatražili vaše originalne tradicionalne recepte, ali možda i koji inovativni prijedlog koji bi dao jednu novu sliku na zadanu temu.

Na sličan način nastavit ćemo i u 2018. godini uz i neke novine

Ove će se godine za potrebe promocije napraviti i promotivni kratki video 2-3 min , snimanje će voditi profesionalni fotograf Srđan Hulak a video će svakako poslužiti u svim daljnjim gastro promocijama. Također će se objaviti i poseban PR članak u Jutarnjem listu a koji će se raditi u suradnji sa poznatom američkom blogericom Ashley Colburn

Za vrijeme trajanja festivala svaki restoran ima slobodne ruke kreirati tematsku ponudu u duhu svog imidža i ranga kvalitete u kojem pretendira biti.

Kao što je bilo predloženo i 2017. godine, ugostiteljima se preporuča da kreiraju bodulski promo pijat isključivo kao zajedničku crtu medijske komunikacije i poziva na kušanje vaših menija po

zadanoj temi . Količina i odabir hrane na njemu je i dalje doista individualna ponuda svakog restorana u zadanom cjenovnom razredu od 100,00 kn.

Prijavljeni ugostitelji u programu KRK FOOD FEST bi trebali

- biti otvoreni u vrijeme održavanja programa (navesti u prijavi točan datum otvaranja objekta)

-predložiti i dostaviti menije po zadanim temama

- koristiti dostavljene vizuale programa (logo, flayere, plakate)

- predložiti i promo bodulski pijat (koji bi cjenovno bio promotivni) kako bi pozivao na kušanje zadanih tematskih menija

- promovirati programe na svojim društvenim mrežama (web, fb, istagram i dr.), te ostalim dogovorenim medijima

TZ otoka Krka će :

-svim prijavljenim ugostiteljima dostaviti promotivne materijale (flayere, plakate, vizuale), te će promovirati program i prijavljene ugostitelje na svojim društvenim mrežama , u medijima, jumbo plakatima . Produkciju, promociju i oglašavanje raditi će agencija Livingstone iz Rijeke u suradnji sa TZ otoka Krka i TZG Krka, TZO Omišlja, TZO Malinska- Dubašnica, TZO Punta, TZO Baška, TZO Dobrinja, TZO Vrbnika

TZ otoka Krka će svim sudionicima dostaviti krovni logo manifestacije te dio zajedničkih vizuala koji se mogu koristiti

Na kraju programa dostaviti će svim prijavljenim ugostiteljima izvještaje o izvršenoj promociji

Prijava zainteresiranih ugostitelja otvorena je do 19. 02.2018. , a prijava se vrši direktno na matične turističke zajednice.

Prijava uključuje, odabir programa (1.2 ili 3 , svi ili jedno od ..) točan naziv objekta, adresa, broj telefona, e mail, web adresa ,fb , i kontakt osoba (ime i prezime , broj mob i dr.)

Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju

Veselimo se zajedničkom radu na unapređenju otočne gastronomske ponude S poštovanjem

TZ otoka Krka, mr.sc. Majda Šale , tz-otoka-krka@ri.t-com.hr
Astoria tim , Denis Redić, 098 9070168, denis@astoria.hr