Prvomajski Inkubator

Kalendar događanja


29.04.2020 - 03.05.2020

21:00 - 03:00

Grad Krk, Grad Krk, Galerija Decumanus

GRATIS

Kliknite za detaljni prikaz lokacije.

Prvomajski Inkubator

Program Prvomajskog Inkubatora možemo podijeliti na glazbeni, aktivistički i likovni dio. Svaki za sebe ispituje zadani problem centralne teme na sebi specifičan način.

Glazbeni dio

Glazbeni program Prvomajskog inkubatora najstariji je i najprepoznatljiviji dio samog Programa. Evoluirao je od natjecanja demo bendova do današnje funkcije glazbene prezentacije određene teme cijelog Programa.
Centralni glazbeni dio ovogodišnjeg Prvomajskog inkubatora održati će se u subotu 02.05 na plaži Plav i pratiti će temu plesa. Taj dan zamišljen je kao predstavljanje novih glazbenika domaćoj publici. Cilj je pružiti priliku mlađim i neafirmiranim bendovima da se pokažu novoj publici, a samim time i educiramo otočku publiku koja je prilično zatvorena. 


Likovni dio 

Ovogodišnja izložba posvećena je plesu i u sklopu iste ćemo ugostiti plesni centra K2K iz Rijeke sa svojom izložbom fotografija "ArtIssue". Na samom otvaranju - 29.04. s početkom u 19:00 posjetitelje čeka iznenađenje u obliku performasa naziva “Izložba tijela”

"Prvomajski Šušur" 

Prvomajski šušur je manifestacija posvećena druženju i zabavi građanki i građana zlatne dobi, obilježavanju Praznika rada i poboljšanju međugeneracijskog druženja. Ovaj događaj ne prati nužno centralnu temu Prvomajskog Inkubatora, već služi kao dar udruge Kreativni Krk građanima grada Krka za Prvi maj. 
Budući da u našem gradu nedostaje proslava Prvog maja, želja nam je organizirati kvalitetno međugeneracijsko druženje uz domaću glazbenu podlogu karakterističnu za naš kraj.

 

Link na stranicu eventa: https:www.kreativnikrk.com/

Grad Krk, Galerija Decumanus


Grad Krk

Grad Krk

Dobrinj

Dobrinj

Omišalj

Omišalj

Njivice

Njivice

Malinska

Malinska

Klimno

Klimno

Šilo

Šilo

Vrbnik

Vrbnik

Punat

Punat

Baška

Baška

Obiteljski smještaj

na otoku Krku

Pronađite smještaj za vaš savršen odmor!

TRAŽI