Vama glumimo!: Dječja predstava pazi.mazi.voli

Kalendar događanja


21.04.2018 - 21.04.2018

11.00 - 11.45

Grad Krk, Grad Krk, Trg krčkih glagoljaša

Cijena:20,00 kn

Kliknite za detaljni prikaz lokacije.

Vama glumimo!: Dječja predstava pazi.mazi.voli

Grad Krk: 21. travnja 2018. u 11.00
Vama glumimo!
Dječja predstava pazi.mazi.voli
Kazalište Mala scena
Režija: Nora Krstulović
Glume: Vanja Ćirić, Aleksandra Demše i Davor Kovač
Sportska dvorana osnovne škole [Trg krčkih glagoljaša]
Ulaznica: 20,00 kn
Rezervacije: 051 220 041 ili kultura@gradkrk.net
 
Završnica ovogodišnje serije dramskih programa krčkog Centra za kulturu, znane pod nazivom Vama glumimo, održat će se u petak, 20. travnja 2018. godine, kada sve zaljubljenike u kazalište, s početkom u 20.00 sati, očekuje nova stand-up komedija Željka Pervana - Na hladnom betonu, nakon čega u subotu, 21. travnja, slijedi predstava za djecu pazi.mazi.voli., čiji je početak zakazan za 11.00 sati.

Najpoznatiji hrvatski komičar i stand up majstor Željko Pervan svojom novom komedijom odlučio se na bitne promjene u svome uobičajenom repertoaru, u smislu odabira tema koje ga inače intrigiraju, i to na način da se fokusirao na vlastiti život - od rođenja do današnjih dana - ne zanemarujući, naravno, svoju specifičnu sarkastično-satiričku maniru. Iako se dosad bavio aktualnim političkim temama koje muče sve stanovnike Hrvatske, sada je krenuo baviti se svojim rođenjem, prvim ljubavima i bračnim životom, iako, poznavajući Pervana, nije isključena ni improvizacija sa šalama o političarima i našoj nimalo idiličnoj svakodnevici.
Predstava pazi.mazi.voli. (5+) novi je hit kazališta Mala scena, a nastala je kao dio inicijative za promicanje udomljavanja pasa i odgovorno vlasništvo. Kako se briga o životinjama mora učiti od malih nogu, Purina i Mala scena odlučile su te prve važne lekcije o odgovornom vlasništvu ispričati mališanima na njima primjeren i zabavan način. Ova hvaljena predstava tako donosi toplu priču o prijateljstvu kroz koju nas iz svoje perspektive vodi Čupko, pas lutalica koji jednog dana upozna Juraja i Leu te im okrene život naglavačke. Zaigrani brat i sestra uz Čupkovu će pomoć shvatiti da životinje nisu igračke, te ujedno naučiti mnogo o prijateljstvu, odgovornosti, pravilnom češkanju, bacanju loptica i svim ljepotama psećeg prijateljstva. Predstava je nastala prema priči Dine Vukelić koju je za scenu adaptirala Nina Horvat. Glazbu i oblikovanje zvuka potpisuje Vedran Peternel, kostimografiju Lucija Smolčec, scenografiju kolektiv SKROZ, a režiju Nora Krstulović. U predstavi igraju Vanja Ćirić, Aleksandra Demše i Davor Kovač.
Kazališni programi iz serije Vama glumimo održavaju se u prostoru osnovnoškolske sportske dvorane smještene na Trgu krčkih glagoljaša u gradu Krku, a ulaznice po cijeni od 20,00 kn za dječje i 30,00 kn za ostale predstave, mogu se kupiti u Galeriji Decumanus, u njezino redovno radno vrijeme, i to od ponedjeljka do petka, između 10.00 i 12.00, a od 16. travnja, između 10.00 i 13.00 sati. Osim toga, sve informacije uz mogućnost rezervacije ulaznica, dostupne su kako pozivom na broj 051 220 041, tako i mailom na kultura@gradkrk.net.

Grad Krk, Trg krčkih glagoljaša


2314°C - 23°C

Grad Krk

Grad Krk

Dobrinj

Dobrinj

Omišalj

Omišalj

Njivice

Njivice

Malinska

Malinska

Klimno

Klimno

Šilo

Šilo

Vrbnik

Vrbnik

Punat

Punat

Baška

Baška