Krk Food Fest: Dani šurlica i šparoga

Od 30. ožujka do 29. travnja krenite na proljetnu gastronomsku turneju otoka Krka na još jednim Danima šurlica i šparoga!

Prvu od ovogodišnje tri etape Krk Food Festa započeti ćemo uz šurlice - omiljenu deliciju mještana i posjetitelja, a ujedno i autentični proizvod otoka Krka te ključnu namirnicu krčke kuhinje koja služi kao poveznica s povješću i načinom življenja čitavoga otoka!

Pitate se zašto toliko volimo šurlice? Jer ih možete probati uz čitavo mnoštvo umaka!  Nama su najdraže u umaku sa divljim krčkim šparogama, no jednako su dobre uz morske plodove ili domaći gulaš. Sa šurlicama svatko može pronaći idealnu kombinaciju za sebe!

Druga, svibanjska etapa Krk Food Festa, tradicionalno će se baviti jedinstvenim okusom otočne janjetine i sira, pričom sa sto okusa i mirisa, koja će biti ispričana u zasebnom poglavlju.

Treća godina donosi nam i novost - treću etapu! Ona će se održavati sve od konca kolovoza pa do rane jeseni, pružajući tako našim majstorima kuhinje priliku da pokažu svoje kreacije, koristeći  izuzetno bogato gastronomsko razdoblje koje im u kuhinje donosi smokve, grožđe, vino, masline, ribu i što sve ne...

Pridružite nam se u jednom od mnogobrojnih otočnih restorana, konoba i ostalih ugostiteljskih objekata te otkrijte naše najbolje proizvode na posebnim promo pijatima, po promotivnim cijenama u njihovim originalnim izdanjima.

Jeste li probali našu hranu?
KRK FOOD FEST – Okusi tradiciju! 

> RESTORANI

> LETAK